10Mila 2018 (2018-04-29)
Kategori: Tävling
Karta/område: Kärringboda
Arrangör: 10Mila
Land: Sverige
Distans: Stafett
Sträcka: 10
Sträcka: 19.31 km
Tid: 130:06
Har planen att springa mellan höjder och inte gå över dem. Tar det lugnt i början och det går bra tekniskt fram till 8an, utom att jag inte såg skärmen vid 2 och 6.

Vet var jag går över höjden mitt på hygget, tittar upp och ser en sänka som jag trodde var den nedanför kontrollen. Går upp och kommer till en brant och tänker att jag kommit för långt och är till vänster om 10. Så jag klättrar upp för den och kommer upp på höjden, det var gult så jag börjar följa den norrut för att få min kontroll och då inser jag att jag är på fel höjd.

Hade sprungit själv fram hit men nu fick jag syn på Tisaren och går ikapp honom på väg till 14. När jag kom till kraftledningen ångrade jag mig och sprang höger runt höjderna istället. Blev själv igen då han skulle direkt till 15 (han hade F). Ut på vägen, tar en gel, sen kommer Hiisirasti i grönområdet och jag hänger på honom, det hade Lelle sagt var bra. Tappar honom ut från 18 men ser ryggen ute vid vätskan senare. Såg inte åt vilket håll han gick ut från 21 så jag tar eget och när jag stämplar kommer han uppifrån, gött. Tar återigen ryggen men tröttnar på väg till 25 och slet sista biten. Tänkte att jag skulle vara smart och gena lite till 30, det gick sådär.

Vi kom ungefär som förra året, placeringsmässigt.
Dölj kommentarer (1)
Räkan: Bra kämpat Erik!
Lägg till kommentar
Spara
 
10Mila 2018  (2018-04-29)